Bærekraftig merch

Etterspørselen etter miljøvennlig merch vokser. Kunder og ansatte stiller (heldigvis) strengere krav til gaver som blir delt ut. Velger du å gi lokalprodusert merch av 100% plastavfall har du og din bedrift tatt et steg i riktig retning.

For hver kg plast vi oppsirkulerer sparer vi 2 kg råolje, sammenlignet med produkter produsert av jomfruelig plast.

Bærekraftig merch laget av 100% resirkulert og lokalt plastavfall.

Flere av produktene vi har i varesortimentet vårt kan brukes som merch når du er på stand eller messe. For å gjøre produktene unike kan vi finne avfall i farger som matcher din merkevare. Du kan også velge å produsere varene av ditt plastavfall, da vil historiefortellingen bli unik for din bedrift.

Holdningskampanjen #brukertopplokket valgte å lage merch av snusbokser de har samlet inn på festivaler. Fargen gjenspeiler merkevaren, så her var det ikke nødvendig å ha kampanjenavn på produktene.


Bilde: Brukertopplokket

Les mer om samarbeidet med #brukertopplokket her.

Unike produkter med bedriftsnavn

Dersom du ønsker å gjøre produktene mer personlige og tilpasset din merkevare er det mulig å ha navn og logo på flere av våre produkter. Da hjelper vi deg med å bestille en egen støpeform som kan brukes i mange år.

Karabinkrok

Karabinkrokene er en populær bedriftsgave. De er enkle å produsere i et stort kvantum og stykkprisen per karabinkrok er rimelig. Våre karabinkroker kan bestilles med blank overflate, eller du kan velge å bestille din unike støpeform med navn og annen info som mail eller nettside.

Skrujern

I tillegg til at våre skrujern er laget av resirkulert plast, er de med på å forsterke miljøbudskapet. Det oppfordrer mottaker til å fikse det som blir ødelagt og ta vare på ting. Fargen på skaftet kan varieres etter dine ønsker og behov.

Dersom du ønsker å bestille skrujern med bedriftsnavn kreves det kun å investere i en navneplate. Vi må få bestillingen to måneder før levering av ferdige produkter.

Merch av avfall dere samler

Norges Fiskarlag bestilte merch til de skulle på messe. I samarbeid med Mausund feltstasjon samlet de inn avfall fra havbruksnæringen og laget fine produkter av gamle fiskekasser. De samlet inn og vasket kassene, vi i Plasteriet kvernet plasten og produserte nye varer til de av avfallet. Du kan lese mer om samarbeidet i denne artikkelen.

Er du klar for å ta steget i en bærekraftig retning?

Ta kontakt med oss i dag, så finner vi en løsning som passer for deg og din bedrift.

Vi ser frem til å høre fra deg.