Merch laget av 100% resirkulert plast

Merch laget av 100% resirkulert plast

Når Norges Fiskarlag står på stand tar de med seg merch laget av 100% resirkulert plast. Ikke hvilken som helst plast. Produktene er håndstøpt av havplast fra Mausund.Strandryddere fra Mausund feltstasjon har samlet sammen plast de har funnet langs kysten. Denne plasten ble grundig vasket, deretter kvernet og støpt om til nye og fine produkter som Norges Fiskarlag stolt tar med seg på messen LofotFishing.

Meningsfulle giveaways laget av resirkulert plast

Denne gang valgte Norges Fiskarlag eksisterende produkter fra vårt varesortimentet. Det er en av flere muligheter ved plastgjenvinning. Det er også mulig å designe en egen støpeform med navn, logo og annen relevant informasjon. Mulighetene er mange!

Ved å benytte eget plastavfall i nøytrale støpeformer får kunden fortsatt unike produkter som matcher dens profil. I tillegg til en unik fargemiks ligger det en fin historie bak både produktene og prosessen som kan fortelles videre med stolthet.

Av oppsamlet havplast fikk de laget

Tubeklemmere

Plast: HDPE (2)

Perler

Plast: HDPE (2)

I tillegg valgte Norges Fiskarlag noen karabinkroker laget av tauverk-regenerat produsert av Oceanize (Moen-Gruppen). Oceanize samler tauverk fra havbruksnæringen ved Rørvik som de lager granulat av. På denne måten kan tauverket få et nytt liv som et nyttig og langvarig produkt.


Tusen takk til Norges Fiskarlag for tilliten og takk til Mausund feltstasjon som bidrar i kampen mot naturforsøpling. Det var veldig fint å lese om den positive responsen dere fikk på prosjektet. Vil du lese hva Norges Fiskarlag sier om det? Sjekk ut deres artikkel her.

Bærekraftig merch er minst like kult som jomfrumaterialer! Vi heier på dere som våger å satse!

Kunne du tenkt deg bærekraftig merch til neste messe? Ta kontakt med oss i Plasteriet for en uforpliktende prat om ditt plastavfall.

Tilbake til bloggen