Tjenester

Plasteriet tilbyr spesialtilpassede tjenester for organisasjoner og bedrifter

Ønsker din bedrift eller organisasjon et miljøvennlig alternativ til en sosial samling? Book en kreativ workshop med Plasteriet. Vi skreddersyr en løsning som passer for dere. Workshoppen kan tilpasses barn og voksne. Det viktigste er at dere ønsker å lære mer om plastgjenvinning og vil se verdien av plasten som allerede er i omløp.

Workshop med Plasteriet

På en workshop tar vi med støpemaskiner og maskiner som kverner plast, dere kan selv samle inn plast for å bruke, eventuelt kan vi ta med lokalt plastavfall. Hva som skal produseres på workshopen bestemmer dere.  Alle produktene dere ser på vår nettside kan dere være med å støpe. Vi tar med de maskinene som passer for din bedrift eller organisasjon.

Produktene dere støper i løpet av en workshop får deltakerne selvfølgelig ta med hjem.

Spesiallagde produkter

Miljøvennlig medalje

Har du behov for miljøvennlige medlajer til et arrangement? Vi skreddersyr og støper medaljer som passer for ditt arrangement! De er laget av 100% resirkulert og lokalt plastavfall.

Bedriftsgaver

Har du en tradisjon med å gi reklamegaver? Kanskje ønsker du å gi en miljøvennlig gave? Vi hjelper deg gjerne med å finne et alternativ laget av 100% resikulert og lokal plast. Har du en idé på hva du ønsker å gi, ta kontakt så lager vi design med deres logo og kanskje plastavfall fra din bedrift?

Andre produkter

Finner du ikke det du leter etter? Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg å finne en spennende løsning. Det er mange muligheter med plastgjenvinning og vi vil gjerne hjelpe deg!