Støpemaskiner

Plasteriet - forhandler av støpemaskiner og kverner fra Plasticpreneur

Drømmer du om å starte ditt eget plastgjenvinningsverksted? Det er mulig!
For å starte behøver du kun en støpemaskin og en form til det du skal støpe i. Plasteriet er forhandler av støpemaskiner og kverner fra Plasticpreneur.

Disse maskinene har vi brukt i vår produksjon i lang tid. De er enkle for nybegynnere å håndtere og investeringskostnaden er ikke så stor.

Dersom du velger å kjøpe en støpemaskin via Plasteriet vil du få hjelp og veiledning under kjøpsprosessen og etter at du har fått på plass ditt lille plastgjenvinningsverksted. Vincent har lang erfaring og er en ekspert på plastgjenvinning. Han vil mer enn gjerne dele sin kunnskap med deg som kjøper en maskin for å starte din egen produksjon.

En maskin fra Plasticpreneur passer for flere, her er noen forslag:

På arbeidsplassen
Bedrifter som generere store mengder plast og som ønsker å gjøre noe med denne utfordringen internt i bedriften. Kanskje kan dere lage deres egne bedrifstgaver?

Organisasjoner og foreninger
Driver du en organisasjon eller forening som tilbyr aktiviteter for barn og unge? Med en støpemaskin får dere formidlet verdien av sirkulærøkonomi på en håndfast måte. Deltakere får se den korte veien fra avfall til nytt produkt.

Skoler og fritidsordninger
Ta kunst og håndverk til et nytt nivå! Med en støpemaskin på skolen kan dere formidle bærekraft i flere ledd. Bruk en sykkelkvern i gymtimen, lær om vårt samfunnsansvar om å minske forbruket i samfunnsfag, lær om utfordringene med plast i naturen i naturfag, bruk kunnskapen og kreativiteten for å lage nye produkter av skolens avfall i kunst og håndverk.

Start din egen bedrift
Drømmer du om å starte en egen miljøvennilige bedrift? Start et plastgjenvinningsverksted da vell! Vi ønsker oss flere på markedet slik at vi kan gjøre noe med de enorme mengdene plastavfall som finnes.