Medaljer av resirkulert plast til ditt arrangement

Medaljer av 100% resirkulert og lokal plast

Arrangerer din bedrift et sportsarrangement eller andre eventer hvor dere deler ut medaljer? Gjør en bærekraftig endring og bytt til medaljer laget av 100% resirkulert og lokal plast.


Bilde: Medalje vi støpte for Trondheim Maraton

"Vi er et arrangement som tar samfunnsansvar og bærekraft på alvor, Plasteriet er med på å gjør maraton god på bærekraftsdelen." - Morten Rasch Eliassen, Trondheim Maraton

Medaljer av deres avfall

Vi produserer gjerne medaljer av avfall dere generer i bedriften, da får dere en fin historie å fortelle i forkant av arrangementet samt når dere deler ut medaljer. Plasten dere samler inn må være plast nummer 5 PP (5) eventuelt HDPE (2). Den må være ren, tørr og uten emballasje.

For å lage en medalje med deres logo og navn kreves det en egen støpeform som må designes og produseres. Vi er behjelpelige med å designe medaljen slik at den matcher deres merkevare. Å produsere en støpeform er en tidkrevende prosess, vi anbefaler dere å kontakte oss minst tre måneder før dere skal dele ut medaljer.


Bilde: Medaljer produsert for Energistafetten, Bedriftsidretten Rogaland.

Vi i Plasteriet har god erfaring med medaljeproduksjon og er behjelpelig i prosessen fra start til slutt. Desto bedre tid vi har i planleggingsfasen, desto bedre blir resultatet. Støpeformen dere bestiller kan brukes år etter år. Medaljene kan få en ny og unik fargemiks for hvert år.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og tilbud.