Levering, bytte og retur

Leveringstid

Bestillingen din leveres med Posten/Bring, og er tilgjengelig for bostedsadresser i Norge. Vi sender dessverre ikke til Svalbard og Jan Mayen. Forventet leveringstid på standardbestilling er 1-5 virkedager etter ordrebekreftelsen er mottatt på mail, så lenge alle varer er tilgjengelig på lager ved bestilling. Alle ordre behandles og sendes ut mandag - fredag. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende vanlige arbeidsdag. NB: Vi tar forbehold om at det kan forekomme økt behandlings- og leveringstid under salgsperioder og høytider.

Hvor sendes dine varer fra?

Alle varer sendes ut fra vårt lager i Trondheim.

Fraktkostnad

For kjøp på plasteriet.no gjelder følgende fraktgebyr, uavhengig av størrelsen og vekten på pakken: 79 kr

 

Angrerett

Du har 14 dagersangrertt (åpent kjøp) fra du har mottatt en vare. Retur forutsetter at varen er ubrukt og i samme tilstand som da du mottok den.

Varene må returneres i samme tilstand som du mottok den, dersom varen(e) har emballasje skal denne følge med når du returnerer. Hvis du har den originale kvitteringen som følger med forsendelsen, kan du sende den tilbake sammen med varen(e).

Dersom du ønsker å returnere varen i henhold til våre kjøpsvilkår sender du en mail til: hei@plasteriet.no. Mailen må inneholde en kort beskrivelse av hvorfor du ønsker å returnere varen, samt personalia og ordrenr. Du vil få et angrerettskjema tilsendt som må fylles ut og sendes i posten sammen med varen.

https://plasteriet.no/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=interior